Inštitucionálne formy štátnej podpory exportu. 5 Príloha Hospodárskych novín
Pokračovanie vo výklade inštitucionálnych foriem štátnej podpory exportu pri financovaní vývozných úverov v skupine štátov s intenzívnou inštitucionálnou angažovanosťou. Formy tejto podpory v Nemecku a USA.