Obchodní smlouvy při vývozu. Možnosti a slabiny - Kalvoda, Jan
Niektoré nedostatky v platobných, zaisťovacích, záručných a dodacích podmienkach pri vývoze a dovoze v ČR. Chyby, ktorých sa dopúšťajú vývozcovia. Právna forma odberateľov. Vecná a právna stránka zmluvy. Písomná forma. Predmet zmluvy. Cena. Ponuky a tendry. Mena. Dodacie podmienky. Úhrada za tovar. Platobné podmienky. Nástroje platobné. Odborné poradenstvo a spolupráca.