Nový fenomén vo svetových financiách - Vlachynský, Karol
Procesy prebiehajúce vo svetových financiách. Finančné inovácie: forwardy, futuritá, opcie a swap. Stratégie finančného investovania: stratégia zabezpečenia portfólia, hedgingové, tradingové, arbitrážne stratégie. Finančné inžinierstvo. Rozvoj obchodu s finančnými derivátmi.