Efekty a pôsobenie priamych zahraničných investícií - na príklade Slovenskej republiky - Ferenčíková, Soňa, 1960-
Priame investovanie ako forma vstupu na zahraničný trh - súvisí s aplikáciou princípov medzinárodného marketingu. Efekty a pôsobenie priamych zahraničných investícií (dominantné postavenie majú vyspelé krajiny). Identifikácia efektov zahraničných investícií v Slovenskej republike. Základné problémy investičného prostredia na Slovensku.