Európska menová únia vo svetle súčasného ekonomického vývoja - Nalevanko, M.
Pohľad do histórie vytvorenia menovej únie. Maastricht - odrazový mostík pre jednotnú Európu. Cieľová stanica - Európska menová únia (EMÚ).