Globalizácia a slovenská ekonomika - Magvaši, P.
Globalizácia svetového trhu. Problémy Slovenska v súčasnej situácii. Zásady Všeobecnej dohody o obchode a službách (GATS) a snahy WTO o univerzálnu ochranu priorít intelektuálneho vlastníctva. Nutnosť koordinácie SR a ČR pri rokovaniach CEFTA. Využitie kvalifikovaných pracovných síl pri dosahovaní technických zmien.