Česko - náš najvýznamnejší hospodársky partner. 2 - Bartl, J.
Charakteristika Zásad postupov orgánov zmluvných strán colnej únie medzi SR a ČR pri predkladaní oznámení vyplývajúcich z medzinárodných zmlúv. Charakteristika Zásad postupov pri odovzdávaní informácií medzi ČR a SR. Hospodárske a obchodné vzťahy medzi ČR a SR. Český kapitálový trh. Legislatíva na podporu hospodárskych a obchodných vzťahov medzi ČR a SR.