Česká republika a kodexy liberalizace OECD - Křelinová, Jana
História vzniku a základné zásady činnosti OECD. Kľúčové dokumenty z hľadiska zásad OECD: Kódex liberalizácie pohybu kapitálu, Kódex liberalizácie bežných neviditeľných operácií, súbor pravidiel a rozhodnutí Rady OECD o investíciách a nadnárodných spoločnostiach. Liberalizačné kódexy v praxi. Postavenie ČR v OECD.