Európska únia: medzivládna konferencia 1996 - Šíbl, Drahoš
Úspechy a neúspechy západoeuróskeho integračného zoskupenia počas jeho trvania. Dnešná EÚ je 15-členná. Medzivládne konferencie Európskej únie. Maastrichtská zmluva.