Potenciál CEFTA sa postupne rozširuje - Suďa, D.
Prípravné procesy rozšírenia CEFTA o Ukrajinu, Slovinsko a Poľsko. Hospodárska situácia v Ukrajine a vstup do GATT a WTO. Poľnohospodársky protekcionizmus v Slovinsku. Finančná a banková spolupráca Poľska. Vzájomný obchod SR s ČR, Poľskom, Maďarskom a Slovinskom.