Pred vstupom do OECD? - Šíbl, Drahoš
Organizácia pre hospodársku spoluprácu a rozvoj (Organization for Economic Cooperation and Development - OECD) a jej členovia. História OECD. Činnosť OECD. Autonómne alebo poloautonómne orgány OECD. Česká republika sa od 1.1.1996 stala 26. členom OECD. SR a jej budúce členstvo v OECD.