Socialisti o rozširovaní EÚ - Schmögnerová, Brigita
Názor socialistov na Európskom fóre pre demokraciu a solidaritu o rozširovanie EÚ o štáty strednej a východnej Európy. Názor socialistov a konzervatívcov na integrovanú Európu. Podmienky rozširovania EÚ. Proces vyrovnania sa štátov strednej a východnej Európy západným krajinám.