Spoločná poľnohospodárska politika Európskej únie - Šíbl, Drahoš
Spoločná poľnohospodárska politika EÚ a jej prispôsobenie sa dnešným podmienkam. Ciele spoločnej poľnohospodárskej politiky EÚ. Reforma spoločnej poľnohospodárskej politiky EÚ v r. 1992. Problém vstupu postsocialistických krajín do EÚ v oblasti poľnohospodárskej politiky. Štruktúrna a ekonomická rôznorodosť poľnohospodárskych sektorov krajín strednej a východnej Európy.