Opora pro slabé Strukturální fondy EU - Zukal, Jiří
Podpora ekonomicky menej vyspelých krajín Európy prostredníctvom štrukturálnych fondov EÚ. Európsky fond regionálneho rozvoja, Európsky sociálny fond, Európsky poľnohospodársky garančný a usmerňovací fond, Fond pre podporu rybolovu, Kohézny fond. Hlavné ciele regionálnej politiky EÚ.