Medzinárodné zmluvy na zamedzenie dvojakého zdanenia - Pompura, Ladislav
Jednostranné opatrenia v daňovom systéme Slovenskej republiky a medzinárodné zmluvy, ktorými sa štát usiluje zabrániť dvojakému zdaneniu. Druhy a možnosti zmlúv. Obmedzené a komplexné zmluvy. Vzorová zmluva OECD. Miesto zahraničných subjektov podnikajúcich na Slovensku v daňovom práve SR. Prehľad uzavretých zmlúv SR na zamedzenie dvojakého zdanenia.