Určovanie koncentrácie a podmienky jej posudzovania - Szabó, L.
Koncentrácia a nezávislosť podnikateľa. Vysvetlenie pojmu koncentrácia. Výlučná spoločná kontrola podnikateľskej stratégie. Formálna kontrola. Ohraničené koncentrácie. Práva a povinnosti účastníka koncentrácie. Ovplyvnenie trhu.