Značka z pohledu psychologa - Vysekalová, Jitka
Hodnoty a dimenzie značky, ktoré sú dôležité pre rozhodovanie v oblasti marketingovej komunikácie. Možnosť zladiť komunikáciu medzi osobnosťou značky v kontexte marketingového mixu. Zladenie vzťahov medzi hodnotou výrobku a emocionálne orientovanou hodnotou značky.