Obec ako podnikateľ - Žárska, Elena, 1955-
Zmeny v postavení slovenských obcí a miest. Podmienky pre podnikateľské aktivity obcí a miest. Materiálnu podstatu samosprávy tvorí obecný majetok. Formy narábania s obecným majetkom. Zakladanie obecných podnikov. Význam obecného podnikania.