Cieľom je porovnateľná úroveň - Sitek, J.
Minister obrany Slovenskej republiky Ján Sitek o plnení programového vyhlásenia vlády SR vo vojenskej oblasti. Podiel rezortu obrany na oživovaní zbrojárskej výroby na Slovensku. Armáda SR a obraz Slovenska v zahraničí.