Radca spotrebiteľa - Kubinská, A.
Z obsahu prílohy: Kto sa dozvie výšku môjho bankového konta? Keď obchodník klame kupujúceho. Tovar si radšej nechajte rozbaliť. Vývoj spotrebiteľských cien a životných nákladov v auguste 1996 v SR. Sedem hlavných hriechov služieb. Október - mesiac šetrenia el. energie.