Jak německé pojišťovny investujú peníze svých zákazníků? - Henke, V.
Kapitálová investičná činnosť v nemeckých poisťovniach. Výška poistného, ktorú prijali nemecké poisťovne od svojich zákazníkov v roku 1995. Nemecko ako tretí najväčší poisťovací trh na svete po USA a Japonsku. Výdavky nemeckých domácností na poistenie. Základné pravidlá pre kapitálové investície poisťovní v Nemecku. Hlavné investičné zásady podľa nemeckého poistného práva. Stav kapitálových investícií. Dôsledky vnútorného poistného trhu na politiku kapitálových investícií v Nemecku.