K vedení informačních systémů v pojišťovnictví - Mates, P.
Vedenie informačných systémov v poisťovníctve a problematika ochrany informácií, ktoré majú charakter osobných údajov. Delenie osobných údajov podľa zákona na tzv. citlivé a ostatné. Získavanie informácií pre poisťovne.