Možnosti poistenia finančných rizík - Majtánová, Anna
Dôležité miesto finančného trhu v období transformácie našej ekonomiky na trhovú. Riziká, ktoré sa objavujú na finančnom a kapitálovom trhu: finančné riziko vlastníka akcií, majiteľa obligácií, riziko nesolventnosti obchodného partnera, bankové riziká, riziká cenové. Nové možnosti pre poisťovacie spoločnosti.