Možnosti poistenia úverových a finančných rizík - Múdra, H.
Komerčné a politické riziká v oblasti zahraničného obchodu. Komerčné riziká vyplývajúce z ekonomickej alebo finančnej situácie dlžníka (platobná neschopnosť). Riziká inflačné a kurzové.