Predstavujeme Rakúsku spoločnosť aktuárov - Holček, R.
S rozvojom poisťovacieho trhu na Slovensku sa prehlbuje potreba aktuára - pracovníka, ktorý sa zaoberá problematikou poistnej a finančnej matematiky, matematickej štatistiky, ekonómie, účtovníctva. Predstavenie Rakúskej spoločnosti aktuárov (Aktuarvereinigung Österreichs -AVÖ) so sídlom vo Viedni. Ciele, úlohy a činnosť spoločnosti.