Prví absolventi - Huťka, Vladimír
Prví absolventi študijnej špecializácie Poistná matematika na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Absolventi majú kvalifikáciu "aktuára". Základom aktuárskej práce je kombinácia matematického a ekonomického vzdelania.