Výskum sa nezaobíde bez pomoci - Majtánová, Anna
V súvislosti s transformáciou našej ekonomiky došlo k zásadným zmenám v poisťovníctve. Potreba rozpracovania dôležitých otázok poistnej vedy. Výskumný projekt riešiteľského kolektívu Katedry peňažníctva Ekonomickej univerzity v Bratislave "Segmentácia poistného trhu". Finančná pomoc slovenských poisťovní a Slovenskej asociácie poisťovní. Výstupy výskumného projektu.