Význam zaistenia a spolupoistenia veľkých rizík - Alexejenko, K.
Dôležitú úlohu v činnosti každej poisťovne zohráva zaistenie. Najväčšia výhoda zaistenia - rozloženie rizika. Problém pri poisťovaní veľkých rizík. Problém kvality rizika.