Prežije pluralitné zdravotné poistenie rok 1997? - Borodovčák, Vladimír
Nedoriešené otázky, ktoré ohrozujú existenciu neštátnych zdravotných poisťovní na Slovensku. Tvorba zdrojov zdravotného poistenia, ich prerozdeľovanie a príjmová situácia jednotlivých poisťovní v prvom polroku 1996.