Sociálna poisťovňa nechce len platiť, ale aj rozhodovať o nemocenských dávkach - Velecký, M.
Presun nemocenského poistenia zo Sociálnej poisťovne do zdravotných poisťovní. Rozdiel medzi nemocenským a zdravotným poistením. Nesúhlas Sociálnej poisťovne s presunom prebytku z nemocenského do zdravotného poistenia. Poistné sadzby. Prehľad vývoja pracovnej neschopnosti v SR. Zainteresovanie zamestnancov na platbe dávok nemocenského poistenia.