Stav intelektuálneho potenciálu Slovenska v oblasti výskumu, vývoja a vysokého školstva a stratégia rozvoja spoločnosti. 2 - Jemala, Ľubomír
Prehľad o stave študentov na vysokých školách a jednotlivých fakultách v SR v rokoch 1990-1994. Pracovníci samostatných a nesamostatných pracovísk výskumu a vývoja v SR. Výdavky na výskum a vývoj. Vysoké školy v SR. Komentované štatistické údaje, ktoré poskytujú informácie o intelektuálnom potenciáli Slovenska.