Aplikovaná statistika a ISO 9000 - Horálek, Vratislav
Aplikácia matematickej štatistiky v procese riadenia akosti. Niektoré príklady použitia štatistických metód. Použitie štatistických metód pri spracovaní špecifikácií a zmlúv. Metódy štatistickej regulácie. Štatistická prebierka a vzorkovanie materiálov. Porovnanie štatistickej regulácie a štatistickej prebierky. Štatistické metódy pre technológov, konštruktérov, projektantov, pracovníkov skúšobní apod. Základné normy o štatistických metódach.