Poľnohospodárstvo v zrkadle čísel a faktov - Pichlerová, Eva
Dosiahnuté výsledky v prvovýrobe v rokoch 1994 a 1995. Výsledky rastlinnej výroby, úroda obilia, kukurice, olejnín. Produkcia strukovín, výsledky v cukrovej repe. Celková úroda objemových krmovín. Použitie priemyselných hnojív. Stavy hospodárskych zvierat. Stavy oviec a hydiny. Úžitkovosť hospodárskych zvierat. Predaj a príjmy poľnohospodárskych výrobkov.