Závodné stravovanie - Vladárová, Marta
Závodné stravovanie ako jedna z pracovných podmienok firmy. Eurest a Ticket Restaurant Gastroservis. Právna regulácia závodného stravovania. Prestávky v práci. Stravovanie na pracovných cestách. Závodné stravovanie poskytované dodávateľským spôsobom. Peňažná kompenzácia závodného stravovania. Nedostatky v nariadení vlády o závodnom stravovaní. Uznanie výdavkov na stravné podľa zákona o daniach z príjmov. Právne normy. Príspevok zamestnávateľa. Forma poskytovania stravovania.