Dobrý image se podniku vyplatí - Němec, P.
Rastúci význam firemného image v zahraničí. Definícia image. Vyčlenenie ďalších disciplín zameraných na produkt a zákazníka pod pojmom Corporate Communications - CC (strategické komunikácie podniku). Public Relations versus Corporate Communications.