Kooperačná explózia v medzinárodnom podnikaní - Sršňová, Jana
Medzinárodné kooperačné stratégie. Typickým predstaviteľom kooperačnej stratégie v medzinárodnom podnikaní je joint venture. Výber a vzájomné doplňovanie partnerov joint venture. Komplementarita. Kompatibilita. Vytvorenie dôvery.