Controlling v logistice. 2 - Petrbok, I.
Riešenie problému controllingu v logistike. Systém ukazovateľov logistiky. Podklady logistickej analýzy. Vytvorenie logistickej siete. Stále a dočasné ukazovatele logistickej siete. Limity odchýlok. Analýza odchýlok. Objektívne a subjektívne príčiny odchýlok. Zmenové a odchýlkové riadenie.