Jak zajistit realizaci podnikové strategie - Souček, Zdeněk
Praktický postup zavádzania systému strategického riadenia, ktorým sa stratégia realizuje. Príčiny nerealizovania podnikovej stratégie. Skúsenosti získané v českých podnikoch. Uvedomenie si dôležitosti stratégie, bez ktorej podnik nemôže existovať. Rozhodujúca činnosť vrcholového manažmentu. Faktory, uľahčujúce realizáciu stratégie. Zavádzanie systému, ktorý umožňuje dôslednú kontrolu v priebehu strategických operácií.