Reengineering v praxi Zkušenosti firmy FCC Folprecht, spol. s r.o.
Reengineering sa na rozdiel od automatizácie týka inovácií, teda využitia najnovších možností technológie k dosiahnutiu nových cieľov. Zavádzanie procesu reengineeringu vo firme FCC Folprecht v ČR. Predpoklady zavádzania reengineeringu. Základné princípy prechodu k realizácii kompletného reengineeringu. Reengineering v praxi. Prechod na jednotný informačný systém. Vnútropodnikové procesy spojené s personálnou politikou jednotlivých firiem HCC Folprecht. Samostatná metodika odmeňovania. Súhrn základných pravidiel úspešného reengineeringu podniku.