Systémový manažment - podnety pre podnikateľov - Jemala, Ľubomír
Prvý zo série troch "satelitno-internetových" seminárov o riadení organizácií, firiem a ľudských životov, ktorý sa konal 13. 9. 1996 v Bratislave. Podstata systémového myslenia. Princípy systémového manažmentu a peopleware. Myšlienky amerických mysliteľov a expertov v oblasti manažmentu (Stephen Covey, Tom Peters, Peter Senge).