Teória a prax riadenia zmien v podnikovej sfére. 2 - Slávik, Štefan, 1955-
Metódy uskutočňovania zmien v podnikovej praxi: kontinuálne zlepšovanie, štíhla výroba, zmenšovanie veľkosti podniku (downsizing), vyčleňovanie niektorých činností z podniku (outsourcing), benchmarking, turnaround, krízové riadenie, reengineering, transformačné riadenie.