Zákon SNR č.73/1992 Zb. o audítoroch a Slovenskej komore
Úplné znenie zákona o audítoroch a Slovenskej komore audítorov č.73/1992 Zb. Postavenie a činnosť audítorov a asistentov audítorov. Právomoci Slovenskej komory audítorov. Organizácia a disciplinárna zodpovednosť. Dôvodová správa.