Jednoduchosť v hodnotení úrovne riadenia zásob - Majtán, Štefan
Základné ukazovatele hodnotenia úrovne zásob. Príčiny a dôsledky pomalého obratu zásob. Zníženie strát vzniknutých nízkou obrátkovosťou zásob. Výpočet ukazovateľa miery obratu zásob. Činitele ovplyvňujúce obrátkovosť. Výpočet disponibilných zásob. Rentabilita zásob. Využitie metódy pri riadení zásob.