Finanční analýza v praxi malých a středních podniků v České republice - Rezková, Jiřina
Finančná analýza ako základný prvok finančného riadenia. Prínos finančnej analýzy pre firmu. Uplatnenie metód finančnej analýzy. Metódy doporučené pre malé a stredné podniky.