Vývoj finančnej situácie slovenských podnikov v rokoch 1993-1995 - Zalai, Karol
Charakteristika vývoja finančnej situácie podnikov SR. Údajová základňa a súbor analyzovaných podnikov (- vnútorne členený podľa právnej formy podniku a príslušnosti OKEČ - odvetvová klasifikácia ekonomických činností). Použité finančné ukazovatele (likvidita, aktivita, zadlženosť, rentabilita) a metódy ich spracovania. Finančná situácia priemerného slovenského podniku, podnikov štrukturovaných podľa právnej formy podnikania, podľa OKEČ na hlavné skupiny, vybraných odborov slovenských podnikov v r. 1994.