Druhý japonský paradox
Metódy a postupy v japonských priemyslových procesoch. Metóda odkladaného rozhodovania, resp. Metóda inžinierskeho vývoja (nového modelu) v automobilke Toyota. Z čoho pozostáva metóda odkladaného rozhodnutia o prototypoch. V čom spočíva konkurenčná výhoda.