Kvalitu určuje spotřebitel - Velčovská, Šárka
Definícia výrobkového testu. Laboratórny a spotrebiteľský test. Testovanie koncepcie. Marketingové testy. Trhové testy. Dojmový a skúsenostný test. Eliminácia. Substitúcia. Externý a interný test. Skupinové porovnanie.