Drogerie a kosmetika
Reklama na pasty. Podiely firem na trhu zubných pást v ČR. Investície firiem na nákup médií. Cenová politika Unilever a Colgate. Portfólio českých firiem. Reklamná kampaň Lybaru. Neutrogena - nový výrobok od firmy Johnson and Johnson. Design obalov v kozmetike. Vonkajšia reklama na kozmetiku.