Reklama - fenomén súčasnosti - Šucha, Jozef
Vplyv reklamy na spoločnosť. Etika v reklame. Vývoj reklamného trhu v r. 1993-1996. Zákaz reklamy alkoholu a tabaku. Európsky dohovor o bezhraničnej televízii v ČR, Maďarsku a Poľsku. Obmedzenie tabakovej reklamy v štátoch OECD. Štúdia Holandského inštitútu pre hospodárske vedy o hospodárskej súťaži v reklame. Výsledky z prieskumu trhu cigariet. Zákaz reklamy niektorých produktov.