Výskumné metódy BBDO slúžia na pozicionovanie značiek - Žiačiková, B.
Práca siete reklamných agentúr BBDO. Výskumné metódy siete. Spracúvanie výskumov imidžu značiek. Sondy do predstáv spotrebiteľov. Zavádzanie nových produktov a vytváranie nových značiek. Kombinácia výskumných metód.